På sistone.

Söndag= IKEA Hela dagen.
Idag= Jobb, stall, städa hemma.

Dags att sova.

Utförligare update upcoming. Kaoset på IKEA, klädinköp och Helgestatus tex =)

Snart är det lördag igen.





Två bilder från Bonäs. Tagit båda när jag åkt till stallet, dock olika dagar.

Har även fotat hästarna lite de senaste dagarna.

                     

Hästarna fick gå tillsammans i sommarhagen i hela en kvart idag =) Sen flyttade jag över Helge till den mindre hagen så de inte skulle hitta på något fanskap när jag inte är där.

Igårkväll blev det godis och hockey. Jag satt mest med datorn i knät för hockeyn var inte så intressant. De fick ju spö hur som helst.
Jag sprang ju på stan igår och hittade hårfärg och shampoo. Dessutom (dessutom är dåligt) så skulle Sara in på Intersport och fråga om skidor. Då hittade jag naturligtvis ett par SJUKT snygga skor som det stod mitt namn på. De var bara mina. La undan dom så jag har inte köpt dem än men kommer till 99% göra det =) Dumt nog. Galet fina var dem hur som helst.

Blir IKEA imorn ist. Har inte bestämmt mig för vilken garderob jag vill ha än. Morr

Sist men inte minst grattar jag lillasyster för att hon klarade uppskrivningen!! Vad duktig du är!

Ska detta få följa?

Med hem från IKEA imorn?



Och.



Hmmm...fan att det ska finnas så mycket att välja på då!

No, ney, never, no moooore.

Irländsk musik är helt great! Sjukt bra =) Skulle vilja åka dit nångång. Rida i full galopp över gröna fält och sen sjunga och mysa på nån pub.

Wild rover.



Wild mountain thyme.



Det är något visst med irländsk musik. Blir helt lugn och harmonisk =)
Ja, så länge det inte är Flogging Molly då, som dock också är galet bra! Och The Pouges.



Thailand kan slänga sig, Irland skareva!


Iallafall så har jag varit i stallet och byggt hagar åt hästarna i sommarhagen =) Den är så stor så Helge får inte gå i den. Han får inte ha för stort utrymme att springa på. Han fick dock dubbelt så stor hage än vad han är van men den här är full med gräs så han borde hålla sig i skinnet. Ta i trä.

Jag ska snart springa på stan en sväng och köpa hårfärg och byta en bh på Lindex, kanske ta en fika också.
Hej

Check!

Frukost: Check
Handlat diskmedel: Check
Betalat räkningar: Check, iaf ganska check.
Tittat på köket: Check =)
Ringt hovslagaren: Check
Pratat med bilfixarn: Check


Pappa är i Forsmark och ska laga nån kärnreaktor idag. Coolt va? Skulle egentligen varit där redan igår men då fick de lov att kolla upp massa säkerthets-tjosan. Så han inte var nån terrorist eller nåt antar jag. Sen fick han gå igenom flera röngtensaker innan han fick komma in överhuvudtaget. Fränt. Hoppas han inte lyser grönt när han kommer hem bara.

Mister can you tell me where my love has gone?

He´s a japanese boy.





Gissa vem som stod och fuldansade vid sin maskin igår kväll lyssnandes på denna exelenta låt?


Efter det blev det helomvändning med Kjellvander på P3. Blir helt geggig i huvudet av hans musik, men tycker den är riktigt bra. Spec Two souls. Både fin melodi och bra text.



Stallet är klart och hästarna är ute i solen och myser. Helge var pigg men snäll att gå med idag igen.
Ligger i sängen och vilar lite nu men snart ska jag upp och gå och byta min förbannade snuskost! Sen ska jag  fixa lite här hemma och bara stå och titta på köket. Det är såååå underbart snyggt! Älskar´t!

Sen blir det jobb. Sista dagen för den här veckan. Blir pizza som vanligt ikväll =P Gött, längtar redan haha.

Inte som jag tänkt mig.

Min frukost alltså. Gick och handlade i goda ro. Kommer hem upptäcker att jag glömt marmeladen. Okej, ingen fara, har ju fortfarande osten. Och det hade jag, problemet var bara att den var FULL i möggel (MÖÖGEL som en sthlmare skulle sagt)!! Hur äckligt?! Tittade på datumet och det var bäst före nångång i oktober. Granskade plasten runt om och upptäckte tillslut ett liiiiitet litet hål i ena kanten. HMPF! Tänker gå tillbaka och klaga till mig en ny, men hinner inte nu för jag börjar jobba om en timme.
Dusch och disk har inte blivit taget tag i än så jag ska göra det också.

Taget i fäbon.


Dagens i-landsproblem.

Sitter hopkrupen i soffan och äter gårdagens popcorn. Ont i magen som bara den, dock inte mat-magen, därav popcorn-ätandet. Fick lov att gå hem från jobbet igår kväll. Kunde inte stå raklång engång så jag blev hämtad och somnade i mer än en timme när jag kom hem, efter att jag suttit i duschen och tyckt synd om mig själv ett bra tag. Gårdagens i-landsproblem. 
Dagens i-landsproblem borde bli att gå hela vägen till ICA och köpa frukost. Köket är ju inte klart än så nån storhandling har inte blivit av än. Låter inte scones, bregott med havssalt, ost och marmelad gott? Mmmm!

Hästarna skötte sig exemplariskt idag. Var i stallet vid halv 8 och släppte ut dem med varma täcken. Det är ju en fördel att det tar några timmar att fixa klart stallet så det hinner bli varmare ute så jag kan ta av thermo-täckena innan jag åker därifrån. Gick runt ängen med Helge också. Såg en mystisk bil stå parkerad i skogsbrynet vid ängen. Antingen en svampplockare eller en galen styck-mördare som spionerade på oss. Ja, jag blir alltid fundersam när något inte är som det brukar vara =)

Längtar till helgen!
På fredag ska jag bygga om lite i beteshagen och släppa hästarna där så de får mysa lite där medan gräset fortfarande är grönt.
På lördag ska vi till IKEA och köpa min väldigt efterlängtade garderob! Jag byggde ihop min egen på IKEAs hemsida igår och det kommer nog bli hur bra som helst. Jag behöver verkligen få bättre ordning på kläderna så det ska bli skönt.
På söndag ska jag nog ut och fota lite om det är väder för det.

Nä dags att ta tag i disken, duscha och sen handla. Tjo


Hallelujah



Jeff Buckley ska det vara. Leonard Cohen, Rufus Wainright, Amanda Jensen och alla andra som försökt sig på den här låten kan slänga sig i väggen.

http://www.youtube.com/watch?v=AratTMGrHaQ


Blev utmanad av Therese.

Utmanad av Anita

Fem saker i min frys:

  • Lådor
  • Inget
  • Inget
  • Inget
  • Inget
Ny =)


Fem saker i min garderob:

  • Volcom hoodie.
  • Nikita hoodie.
  • Mysbyxor
  • Jeans
  • Linnen


Fem saker i min bil:

  • Sadel, haha.
  • Hästtäcke
  • Penna
  • Kort till jobbet.
  • Papper


Fem saker i min handväska:

Använder ingen men om jag gjorde skulle jag ha:

  • Mobilen
  • Något att skriva upp allt jag ska komma ihåg i.
  • Korthållaren, helst med korten i också.
  • Nycklar
  • Massa annat skit jag glömt ta ur.

Cykel och guldfiskar?

Det nya fina köket är nästan på plats nu. Sitter och tittar på de fina vita luckorna, golvet, bänkskivan, micron. Det är bara kakel, häll och barbordet kvar sen är allt klart. Ska upp lite gardiner, nån hylla och blommor sen jävlar är äntligen är det ett FINT kök i lägenheten. Som jag längtat!

Gick upp sju idag och åkte till stallet. Gick en sväng med Helge, släppte ut han, Grande och Lady, fixade stallet sen åkte jag hem. Var hemma redan vid 10 så det var jätteskönt! Så underbart att få ta det helt lugnt nångång!

Igår var jag som sagt i Orsa och hjälpte till på tävlingarna. Både junior och senior DM i hoppning gick men det var inget spec alls att titta på. Inte alls mycket starter, inte spec bra ridning heller. Vissa red såklart bra eftersom det var omhoppningar på 140 men överlag var det inte spec bra ridning.

Igårkväll åt vi tacos hos kusin och tittade på What happens in Vegas. Kul, dock förutsägande film.

Idag blir det jobb och inte mycket mer. Börjar om två timmar så jag ska väl fixa lite i köket, duscha, handla lite sen åka mot fabriken, igen. Den här helgen har gått på tok för fort. Som vanligt.
Fick reda på vad som var fel på bilen igår också så nu vette fan om jag har råd att åka till Sthlm ändå. Jag, Sara och Pernilla tänkte åka dit och kolla på snowboardtävling på plattan men just nu verkar det som jag får hoppa över det.

Bil och hästar eller cykel och guldfiskar?

Tävling.

Idag har vi varit i Orsa med Grande och tävlat. Jag var nervös hästägare medan Eliana fick äran att hoppa. Det gick jättebra förutom ett litet missförstånd på slutet som resulterade i ett stopp på sista hindret. Ändå bra gjort för att inte ha tävlat, knappt hoppat, på 2,5 år.
Ska lägga in en film sen... när youtube kan funka!

Tyvärr hade jag lyckats glömma att jag satt manuellt fokus på kameran så bilderna blev det inget med, bara ett enda sudd =P Hoppas Malin eller Erik lyckades få till några bilder.



Resten av dagen ska jag mest ta det lugnt. Ska laga en brakmiddag åt mig och Mr Hardworking boyfriend tänkte jag. Kycklingfilé, kantrellsås och potatis eller nåt får det nog bli. Är jättehungrig så jag borde egentligen börja på engång.

Förresten, Sofie Anderssons Rembrant vann 1,10 klassen så det var jättekul! En grymt snygg häst det där!

Imorn ska jag tydligen vara på plats på ridklubben hela dagen. Jag sa BESTÄMMT att jag INTE kunde vara där hela dagen men det verkade gått in i ena örat och ut genom det andra. Hade jag varit riktigt jävlig hade jag övergivit dem och kommit efter halv dagen men jag sätter dem riktigt i skiten då så jag ska väl åka dit på morgonen ändå.

Dom senaste dagarna har inte varit några jättebra dagar precis.
Sen i torsdags så har:

Min bil gått sönder. Byta startmotor? Det låter dyrt!
Jag har utnämt mig själv till vinnare av The-Worst-Rider-Ever Awards. Red Grande i torsdags och OhMyGod vad kass jag är! Jag var ingen stjärna innan jag började rida mer sällan men nu är det fan bedrövligt! Under all kritik.
Åt helvete helt enkelt. Jag kan gott nöja mig med att ÄGA två hästar så kan jag leja folk som KAN rida som rider dom.
Helge fått frispel ggr 10. Han har hållt sig på mattan kanske bra senaste månaden men i torsdags var det dags igen.

"%¤%/%()/&%&¤%sfgihaspghapvb

Onsdag och bara två dagar kvar på jobbet sen är det TÄVLING! Hihi, jag är superladdad fast jag inte ens ska rida =)
Ska bli kul att se vad Grande tycker om att tävla igen, var nästan tre år sedan sist.

Eliana tömkörde honom idag medan jag gick med Helge.
Grande var pigg,snygg och knäpp.
Helge var pigg, söt och busig. Han var snygg också när vi travade. Eller, HAN travade medan jag fick kuta bredvid i full fart för att hänga med hans stooora steg, med ena armen över hans hals. Han kröker så fint på nacken så, dressyrpoppo to be? Kommer isf aldrig nånsin lära mig och orka sitta på honom i den där traven. Oj, oj.

Det har snart gått ett halvår sedan operationen nu. Det känns som igår. Kommer aldrig glömma den här resan.


Två av mina hjältar.
Chris Johnston. Chefsveterinär/klinikchef.  

Och Tamas Toth. Kirurg, Helges "egen" veterinär på Ultuna. 



Idag var en riktigt seg dag på jobbet. Sista timmen kändes som sju svåra år. Imorn ska jag och Karamellkungen revidera halva dagen så det ska bli kul iaf.

Igår fick jag massage på jobbet. Fick börja med att lägga mig på en spikmatta. JÄVLAR vad ont det gjorde! (Gjorde tydligen jätteont om man var spänd och stressad, nähä??) Iaf så lyckades jag slappna av tillslut så det bara gjorde lite jätteont. När jag väl var helt avslappnad höll jag på att tuppa av. Man får tydligen massa syrerikt blod till skallen när den där jävulens-påfund-makapären gjort sitt. Kändes jättebra efteråt iaf. Något att rekomendera för spända personer, även om det gör riktigt ont i början.


Hej hej

Söndag, ledig.

Söndag, söndag. Ledig, ledig. HÄRLIGT! Stallet är i stort sett klart. Grande har jag ridit så det är Helge som ska motioneras en sväng på kvällskvisten. Ska strax åka förbi stallet och ge hästarna lunch sen åka vidare till lägenheten och fixa lite i Mount Klädhög. Den där garderoben är vääldigt efterlängtad kan jag lova.

Jobbar tidigt skift på jobbet och imorn ska det faktiskt bli kul att gå upp och jobba. Anna H ska jobba hos oss i några veckor så det blir super med en riktig kömpis och slippa alla kärringar och tokstållar =)



                 

Lite bilder på pållarna.



Helge. Tagna från film därav den bedrövliga kvalitén. Detta är för ca ett år sedan.









Grande. Lite han-har-tävlat-förr-och-hoppar-allt-pepp för Eliana =P






Shiiit va dåliga bilderna är. Men det syns ju att det är en häst iaf haha.





Vi kan springa dressyr också.
















Nästan inge härligt alls ;P





Tänkte ha på mig något sånt här på Elianas kommande fototräff, om jag vågar vara med överhuvudtaget vill säga.



Nu ska jag ramla ner i soffan och äta massa chips, dipp och ser vidare på polisskolan =)

Hoppla!

Gick upp halv 6 och åkte och jobbade några timmar. Tiden flög iväg och jag hann med allt jag skulle.

Grande har hoppat idag.Och bra gick det. Han hoppar allt man styr honom på min pålle. Blev några språng på 1 meter och ett titt-hinder som han inte brydde sig om ett dugg. Bådar gott till tävlingen nästa helg. Om bara piloten Eliana kan lugna sig och inse att hon rider inte så kasst som hon verkar tro.
Du rider honom bra, ta och förstå det!



Köket blir bara bättre och bättre =) Nu är skåpluckorna, ugn, micro och lådor på plats. Kanske kan flytta tillbaka i helgen. Ska bli skönt att få ordning på allt igen.

Helgen blir lugn. Sjukt skönt!

12 sept nollåtta

Igår för x-antal år sedan mördades Anna Lindh av något psyco med kniv. En kniv gjord på min arbetsplats. En knivsort jag ser/gör varje dag. Lite läskigt är det. Tänk om nån på mitt jobb skulle go bananas, ta en kniv och hugga ner nån. Undra om de gör någon slags är-du-normal-och-inte-styck-mördare undersökning när de nyanställer? För visst fan finns det många idioter där ute.

Apropå jobb så har jag jobbat idag, fast jag egentligen är ledig. Har kommit på fler saker jag vill ha till lägeneten =) Ska jobba några timmar imorn med sen ska Eliana hoppa Grande i Orsa lite. Känna hur han känns och skutta lite "titt-hinder".
Idag red iana Grande på ängen bredvid ridbanan och jag gick med Helge samtidigt. Helge var jättepigg och busade faktiskt idag för första gången sen i vinter! Alla andra han tokspel beror på frustration men idag såg man verkligen att det var BUS.
Grande galopperade och Helge ville också så han bockade och reste sig lite på bakbenen den token. Egentligen vill jag intre bli arg på honom när han tycker livet är kul men stegra är något jag inte vill att mina hästar gör, hur kul de än tycker att något är. Det blir farligt tillslut. Så jag morrade lite på honom sen var det bra med det. Han kaxade dock lite med mig och ville trava, sötnöten. Var i Orsa och kollade på hoppträning igår och blev såååå sugen på att börja jobba med Helge. Kanske inte nödvändigtvis hoppa men tömköra, löshoppa kanske tom rida =D
Hoppa ska Grande göra nästan helg också. TÄVLA tillochmed. Ska bli såååå kul!! Men det är inte jag som ska rida utan iana såklart. Jag tycker det ska bli kul ändå, förmodligen ännu roligare än att tävla själv för då blir jag så galet nervös, haha. 1 meter ska han få kravla sig över.

Nu ska jag strax ner på stan och handla shoppa lite, för presentkort, är ingen rikis förtillfället.


Upp och ner.

Hann precis somna igår sen ringde klockan. Dags att åka tillbaka till jobbet. Idag blir det inte blåställ och hörlurar utan nåt som anses "välvårdat" =)

Grande var superfin igår och Helge var bananas.

Over and out, har inte riktigt tid ser jag.

Har och ska.

Har: Vaknat, släppt ut hästar, duschat. Är vad jag hunnit med idag.

Ska: Äta frukost, fixa stallet, gå med Helge, jobba.

Ikväll är sista kvällen den här veckan. Imorn ska vi revidera igen så då börjar jag 8 men måste väl gå upp vid halv 7 så jag hinner fixa mig och se ordentlig ut. Fattar inte att folk orkar fixa sig innan jobbet varje dag. Jag trivs bäst i mina blåställsbrallor och keps =P

En sån där tisdag.

Gick upp halv sju idag och hämtade min pärla te bil. Den hoppade igång utan problem i vanlig ordning. Kom till stallet 7 så jag blev klar tidigt. Hästarna går ute hela dagarna nu och det är underbart! Mailade med John igår och nu ska Helge få äta en kur Butta. Inte för att han har ont utan för att han ska våga sträcka ut halsen ordentligt och lossa eventuella muskelspänningar osv. Han är lite mer stel än vad jag tycker han ska vara. Får väl se om det funkar.

Längtar till helgen! Då ska Grande och Eliana hopptränas =P Jag är också jättesugen på att hoppa men känner mig alltför ringrostig för det. Grande har ju inte hoppat mycket alls på 2,5 år men några enmeters banor klarar han allt av. Han, om någon, skulle tycka det var skitkul! Sista träningen jag red på honom så hoppade vi 145 utan problem. Han bara flyger över den där hästen. Synd att han inte håller som tävlingshäst på högre nivå, men det gör inte så mkt bara han är hel och glad så får han vara skogsmulle.





Såhär ser köket ut nu.



Det är redan finare än innan haha. Ska bli grymt när det är klart! Längtar!


Nyklippt och still a rockstar.

Fått topparna klippta och håret är fräscht igen. Var rejält slitet faktiskt. Inte blivit klippt sen maj =P
Skönt att få det gjort nu äntligen.

Igår var jag Helge, Eliana och Grande ute och gick nästan 2 timmar. Helge var jättepigg och tyckte allt var kul och skulle trava hela tiden. Sötnöten. Grande fick skutta lite och tyckte det var jättekul. Var ju trotsallt nästan 2 år sedan han hoppade sist. Han ben var jättefina imorse så det verkar inte vara några problem alls.

Kvällsskiftsvecka den här veckan. Ska snart hoppa in i duschen och sen åka och jobba. Den här helgen gick alldeles för fort, precis som alla andra helger.





Trötter

Så här trött var det längesen jag var.... Sov ju jättelänge i natt. Mellan 11 och 8 och det är länge för att vara mig. En riktig sovmorgon. Åkte och tog ut hästarna, fixade stallet, hem och åt frukost sen åkte jag och Grande till Tin och red ett dressyrpass i ridhuset. I höger varv var han helt underbart fin men i vänster. Fy fan, det var som att sitta på en annan häst! Ovillig och stel. Ska be Nettie om hjälp nån dag. Hon har ju trots allt ridit för tränare 5 dagar i veckan i flera år och ridit SM i dressyr, dessutom har hon ridit Grande förr och det gick fint. Hon borde kunna hoppa upp och känna igenom honom.
Lastningen gick ännu bättre den här gången. Han är så duktigt och jag ÄLSKAR min fronturlastning. Skulle inte klara mig utan den. Det är så lätt att åka iväg själv då.

Hur som helst så har jag inte gjort så mkt mer än vara i stallet idag.
Är hemma i lägenheten nu och ska duscha och hämta lite kläder. Köket har blivit fixat med idag. De är sååå duktiga =) Skåpen sitter där de ska och bänkskivan är på plats. Nu fattas skåp, kyl/frys, häll, ugn och det.
Blir nog bra det där.

Ikväll blir det lugnt. Jättelugnt.

Äntligen helg!

Bläääääääääääääääk.Är mätt! Sitter i soffan hemma i lägenheten och fläskar pizza och godis =) Sjuuuukt gott.
Jag har banan, curry och TONFISK på hahaha. Tonfisk och curry kanske inte är gjorda för varandra men jag tycker iaf det blev riktigt gott. Kanske för att jag inte ätit sen 11 idag som jag inte känner konstiga smaker också, man vet aldrig.

Idag har jag reviderat på jobbet. Jag och Mr Högst Uppsatt. Gick nog bra, vi hittade nån avvikelse och lite förbättringar så vi var inte helt fel ute iaf. Det är kul att göra något annat, inte bara göra samma sak dag ut och dag in, året om.  Det är nog bra att använda (försöka) huvudet imellanåt också.
Hur som helst var det grymt skönt att gå hem från jobbet när jag slutade idag och få HELG. En HELT ledig helg. Jag brukar alltid ha massor planerat men inte nu inte. Det enda jag planerat är att gå på Lindex och hitta något för presentkortet jag fick av syster i present.

Det blev storstädning i stallet idag. Jag och Sara skulle ut och gå med hästarna vid 5 men jag var klar med mockning osv halv 4 så då tog jag tag i sadelkammaren. Hängde träns, tyglar, bett, grimmor, inspänningstyglar osv på varsina krokar, fixade bland schabraken och täckena, städade min apotekslåda, fixade en låda till lindor och benskydd osv. Nästa steg blir att putsa allt läder. Det mesta blir visserligen putsat regelbundet (mestadels av Eliana skall erkännas) men vissa saker behövs gås igenom grundligt.
Jag och Sara gick en timme och hästarna skötte sig bra. Grande var pigg idag igen. Häromdagen när jag gick med Helge och Eliana red Grande var han väldigt till sig i trasorna. Han skulle bara springa, springa, springa och var hur pigg och glad som helst. Jättekul att se! Idag låg båda hästarna och rullade i sina hagar samtidigt, det var också jättekul att se. Att de trivs och mår bra. Det är kul att se dem i hagen överhuvudtaget efter 5 månaders boxvila.

Mina kläder har förresten ÄNTLIGEN kommit. Fick beställa från Junkyard i present. Blev lite krångel med adressändring hit och dit men nu är de här! En Nikita tröja, en Burton t-shirt, Volcom keps och ett armband. Orkar inte ta kort på det. Är för mätt =P Men fint är det och det ser ut att passa, orkar inte prova heller haha.

Jag är jättesugen på att åka längdskidor! VIll inte ha snö än dock. Kanske man ska ta en tur till Torsby eller vart den där snötunneln nu ligger. Tänkte försöka åka Tjejvasan igen nästa år. Bättre förberedd! Har ju en bra försäsongsuppladdning iaf. Går med Helge minst 1 timme varje dag och har börjar springa lite smått med honom också. I oktober kanske jag kan börja springa några km med honom.


Nu ska jag lägga mig och se nån film sen duscha och sova. Hejsvejs
























Det är väl fan att man inte får det man blivit lovad? Vad håller de på med? Öppna käften i tid för fan så folk inte behöver bli förbannade och besvikna. Idioter......



What to do.

Jag håller med båda sidor. Jag tycker en del som A, jag tycker en del som B.
Jag tycker synd om båda. Egentligen är vi andra också inblandade. Svårt är det hur som helst. Sjukt svårt. Det måste ordna sig, det bara måste göra det. Jag vet att det blir förjävligt annars.......
Håller tummarna. Det vet du. Jag hoppas för allt i världen att det blir bra tillslut.

Annars då.
Jobbat idag, gick väl fint. Fått världens sjukaste jävla veterinärräkningidag också! GOSH vad dyr den var. Det brukar kosta runt 1000 spänn när en vet kommer ut men nu kostade det 2265:-!! Va fan. Nog för att mina hästar är värda alla pengar jag har men snälla. Vad gjorde hon för spec som tyckte det var värt så mycket pengar? En helt vanlig fredag, icke jourtid.
Imorn ska jag åka förbi och fråga vad det är frågan om.

Helge skötte sig skapligt idag och den andre fick vila. De härjade lite i hagen båda två så Grande tyckte väl han fått den här veckans motion =)


En ny vecka har börjat.

Jobbat tidigt skift idag. Gick väl bra. En helt vanlig dag på jobbet bara.
Åkte till stallet direkt efteråt och tog in Helge som levde rövare i hagen. Uppfostrade honom lite på väg in. Halt och backa och han var jättelydig, iaf efter de två första försöken. Sen gick vi en kortis i skogen. Han var trött så det fick räcka. Gårdagens promenix var nog lite påfrestande med både bilmöten, klättring, byvägar och så mötte vi en minigri...jag menar miniatyrhäst. En amerikansk miniatyrpålle. Som såg ut som en gris =) Skitsöt liten dam på ca 80 cm. Dock vääldigt tjock och hon hade satt världens vinterpäls. Helge och Grande var väldigt nyfikna på den pyttelilla saken men hon satte dem på plats båda två. Hihi, ja se ston. Hon hade kunnat gå under magen på båda två.

Nu är skåpen på väg upp i köket! Golvet blev klart igår och nu går det undan! Jag är längtar så tills det blir klart. Det andra köket var inte alls kul att vistas i. För låg diskbänk och gammalt och blä. Nä fy nu ska det bli mycket bättre!

När köket är klart blir det en garderob med skjutdörrar, nytt tvättfat med skåp under, och hylla till badrummet i samma färg, tavlor och hyllor ska upp på väggarna, sen är det nog rätt klart.


Några nordishingstar jag fotade i Böle utanför Leksand i somras.


RSS 2.0