Team Cans ska sjunga för mig.

...och resten av Mora om en timme. Kul!

Långhelg upcoming.
WIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!

Herrejevvlar vad härligt! Jag ska fota, kika på Rättviks marknad, kolla på hopptävling i Leksand, måla väggen och bara slappna av, om det går.

Kvällen blir lugn.


Godis substitut= tomater?

Eller?
Försöker sluta äta godis men det går bara inte! Häromdagen åt jag tomater ist för godis. 6 st blev det :rofl:.

Alla sätt är bra!

Polisen tog oss!

Var ju i Sälen i helgen. Var väl trevligt förutom att polisen verkade tro att jag var knarklangare eller nåt i den stilen :grin:.

Kom körandes i bilen (på tok för fort), och bakom en kurva såg vi ett helt gäng poliser som vinkade in bilen.
Alla skrek och jag tvärbromsade. Blev livrädd först för jag trodde det var fartkontroll men icke.
Jag fick visa körkortet (som jag för engångsskull hade med mig pga att vi skulle ut på krogen) och blåsa. blev såklart inget utslag men sen bad de mig stänga av bilen och kliva ur. Ehh...okeeej...

"Händerna på taket"
Hehe inte riktigt så illa but still :angel:.  De bad mig följa en penna med ögonen och så lyste de med en ficklampa i ögonen på mig för att se om jag var drogpåverkad. Men näpp, inte det heller. Tjitt-tjattade ett tag om ditten och datten och sen fick vi till slut åka vidare.

OjojOJ så skötsam jag är!


Avi filer.

Kan inte youtube ladda upp det?
WTF?

Filmer på mig och Grande.

Stäng av ljudet =P


Jag och Grande för två år sedan.


Ett och ett halvt år sedan.


För ett år sedan. Grande hade fått tokspel några dagar tidigare så jag hade väst, därav Stel-som-en-pinne-sitsen.
 

För ett år sedan.

Ungefär. Eller är det två?
Cissi med Sivan och jag med Grande.
image442

image443

image444

Jag har syndat.

=Beställt kläder.. IGEN!

Men men what to do. Jag kan ju inte springa runt utan kläder bara för att jag har två hästar precis. Hihi.

Men sen får det räcka... iaf för april 
:angel:.

Första gången på en månad.

Häromdagen tog jag med mig Grande och ett täcke och gick ner till sommarhagen. Där fick Grande beta och jag la mig på täcken och gjorde sit ups. Plus att jag på jobbet senare under dagen gjorde några magövningar när jag väntade på min maskin .:D  Det känns idag kan jag säga!
Red faktiskt Grande nyss. Tog en tur på 20 min i skogen. Han tyckte det var jättekul, och jag med! Bäst att passa på att rida nu innan Irco åker eftersom Helge inte är nöjd med bara Lady inne. Suck.
Apropå Helge så har jag nu bokat tid för återbesök.

Sitter och tittar på hästhoppning. Hjälp vad sugen man blir!!!


Saker som kan dra åt helvete.

Igår var jag galen på internätet men nu verkar det funka. Och det är enbart för att Glocalnet fick dra åt helvete! Tack å gonatt, ta med er Telenor också, era jävla värdelösa skitbolag.

Idag har jag hunnit med att vara i stallet. Punkt. :grin:. Gillar inte the nightshift men kan ju inte sluta heller eftersom jag tjänar bra mkt mer. Men man hinner inte så mkt innan man börjar jobba.
Helge skötte sig när jag gick med honom och Grande fick vara ensam i hagen i hela en halvtimme! :eek:
Oj så synd det var om honom. Jagade honom lite på slutet så han fick springa ur sig lite energi.

Nu ska jag skutta in i duschen.

Jackan.

Elin. This is it!

Vill ha vill ha vill ha.
image441

Bilder på pållarna.

Igår blev det lite kort på Helge och Grande.

image435

image436

image437

Replay jeans och gummistövlar är väl hett? Jagade Grande i hagen =)

image438

image439

image440

Nu ska jag ut och springa sen är det dags att jobba.


Mest impulsiv?

Så var det dags igen. Det kom ju en ny häst till stallet  för ett tag sedan. En 20 åring som gått 140 och utbildad msv dressyr. Jättemysig att rida, snäll och trevlig. Hästen skickade tyvärr av ryttaren för nån vecka sedan och nu har hon bestämt sig för att lämna tillbaka den :confused:. Tråkigt att hon inte vill försöka igen. Jag har erbjudit mig att rida honom lite åt henne så hon får se att det bara var en tillfällighet att han bockade av henne (för mkt mat och för lite motion) men nej, han ska tillbaka. Det är jättekul att hon är i stallet så skulle gärna se henne vara kvar men det är väl inte mycket att göra åt om hon verkligen inte vill. Väldigt synd faktiskt. Får väl se hur det blir. Kanske jag tar hem Rebell till mig en vecka när Irene åker bort och tränar. Vore kul att rida lite riktigt och jag är ju ändå i stallet hela eftermiddagarna så jag kan lika gärna rida ist för att putsa allt mitt läder och bara lalla runt i stallet. 

Den här dagen har varit härlig. Våren är äntligen här och solen värmer ordentligt.
Synd att man inte är ekonomiskt oberoende så man slapp jobba och kunde vara ute i solen hela dagarna.

Nu SKA jag beställa den där jackan. Fast den kommer inte förän den 25 maj :eek:.

Vågar inte tro.

Precis hemkommen från en underbar ridtur i solen. Red Rebell idag igen och det gick bra! Han var mer laddad idag så i galoppen fick jag jobba som en dåre. Bromsa men ändå rida på ordentligt med sätet för att få honom att jobba på bak. Han kan vara en lite fuskis när det gäller bakbenen. Fick till lite bra travökningar också.

Gick med Helge imorse och Rosie tyckte han gick bättre. Jag ser ingen skillnad och jag vågar inte tro på förbättring än.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ut till mamma och pappa, ska stanna till vid stallet bara och ge pållarna mer mat.
Var ute och jagade Grande i hagen igår =P Ska se om jag kan få några kort på token idag.

Tjo.

Att sova middag.

Somnade iaf ifrån datorn tillslut. Det är skönt att sova middag ibland men idag var inte en sån gång.
Jag somnade och vaknade jäääättevarm, visste inte om det var morgon eller kväll, såg knappt nåt och var allmänt efterbliven. Lyckades iaf ta mig till stallet och fixa klart det sista. Släppte Grande i hagen ett tag så han fick springa av sig. Han är så snygg när han är lite upprörd av att vara ute själv. Blåser upp sig, får hingstnacke och balanstravar och har sig. Knäppisen.

Helge fick ut och gå en gång till. Lilla grannpojken var ute och lekte med en traktor och fick sig en mindre utskällning av tant S (jag) eftersom han inte fick skrämma min glashäst. Eller utskällning, sa åt honom att han fick vara still lite medans hästen gick förbi bara. Han var faktiskt på stallets gård och lekte så då får man bestämma lite =).

Kvällen blir lugn. Hade jättegärna tagit en långpromenad i vårsolen men jag tror körslaget och resten av min pizza lockar mer just nu. Sälen är jag då inte ett dugg sugen på :angel:. Kanske hade varit kul men då hade hela dagen imorn varit förstörd så njääää, värderar en ledig, härlig, söndag högre. Gosh vad gammal jag är!
Men det blir mkt kalasande framöver.

Jag borde verkligen inte beställa den där skinnjackan men jag tror faktiskt jag gör det ändå! :p


Bobbycar from HELL!

Ungjää..ungen... i lägenheten ovanför åker med något på golvet och härjar som fan. JAG MÅSTE SOVA! Fattar du inte det.
Klockan halv 5 en lördags eftermiddag får man inte åka bobbycar för då ska Sus vila god dammit!

*Morr*


Där inga plastkulor ska vara.

Tog upp mina jobbar byxor och skulle lägga in dem i garderoben när det trillade ur små små små plastkulor.
Saken är den att när jag skulle byta plastmaterial i min maskin på jobbet så öppnade jag en lucka och det bara flög kulor överallt, inkl över mig och i mina kläder.
Jag hade plastkulor där plastkulor inte borde vara. Trodde jag hade fått bort alla men dom är jävliga dom små rackarna. Plastkulor, plastkulor.

Inte somnat än... Youtube har satt stopp för det.

Det här är livet =)

Igår var jag i Sälen och partajade. Inte i Kläppen bland allt skoterfolk utan på kära gamla vanliga HC. Gick före kön som vanligt :devil:.  Moaha nästan roligast på hela kvällen. Promoe/Looptroop spelade och det var väl helt okej, kunde bara sjunga med i These (theese, diiiiis) walls dont lie. Parapapapapaaaaa parapapapapaaaaa haha.
Hur som helst var HC för första gången inte jättekul. Det var mycket folk bra musik och så men det var ändå ingen höjdare. Om inte HC är kul då är det banne mig illa!

La mig 4 inatt och vaknade 8 och åkte till stallet. Gissa om jag är nå trött alls? Åkte hem till mamma och pappa en sväng efter och tänkte vila lite men då fick jag en sms av Irene som frågade om jag ville rida så då åkte jag dit.
JÄVLAR vad bra det gick idag! Fick till en ökad trav som inte är av denna värld. Jag såg hans framben! Vilken känsla. Aldrig ridit en sån trav, som jag fick till idag, nånsin. Dessutom gjorde vi några galoppöppnor, byten och skänkelvikningar som satt som handsken! Sånna här gånger är det så sjukt kul att rida. Samtidigt som man får en morot och lite att sträva efter med sjuklingen där hemma. Det är så där ridning ska vara.
Älskar´t Plus att jag kommer få träningsvärk i magen. Halleluja.

Efter stallet for vi och käkade pizza. Jag orkade bara halva (eller bara, har aldrig nånsin ätit en hel pizza) så jag snikade med mig resten i en kartong hem haha. Va fan nu har jag ju kvällsmat med, perfekt!

Nu ligger jag i sängen proppmätt, jättejättetröttast och somnar nog ifrån datorn när som helst.

Ah, nice.




Den ena värre än den andra.

Helge har blivit skvatt galen. Idag stod han och sparkade bakut på stället när jag var ute och gick med honom. Hoppas för fan att hans hals håller för han härjande!

Från mobilen därav kvalitén.



image428

image429

image430

image431

image432

image433

Grande blev longerad och inte heller han höll sig lugn, men han FÅR ju iaf busa till skillnad från Helgobert.

image434

Den ena värre än den andra.

Helge har blivit skvatt galen. Idag stod han och sparkade bakut på stället när jag var ute och gick med honom. Hoppas för fan att hans hals håller för han härjande!

Från mobilen därav kvalitén.



image428

image429

image430

image431

image432

image433

Grande blev longerad och inte heller han höll sig lugn, men han FÅR ju iaf busa till skillnad från Helgobert.

image434

Sola och bada!

Gör min syster i Egypten. Jag fick nöja mig med solariet.

Hästarna är tokiga och våren verkar vara på väg..äntligen!

Miljövänlig ju.

Var och storhandlade på Willys idag och fick lov att kika in på KappAhl en sväng först :angel:. Hittade en jättefin oversize huvtröja med knappar och trekvarts ärm från Organic cotton. Borde jag inte få köpa den åtminstone för att vara miljövänlig?!

Magen, ljumskarna, ryggen,vaderna och asset.

Jiiiisess vilken träningsvärk jag har.

Red Rosies nya lånehäst Irco på ridbanan idag. Väldigt välriden och helt fantastiskt fin i munnen. Dock ett steg som inte är av denna värld. Orkade sitta 1 min åt gången sen var min mage tvärslut .

Iaf så dög Irco som sällskap åt Helge idag. Vi tog in Irco och Lady och tog ut Grande i hagen i 10 min.
Först stod han bara där och såg livrädd ut (som vanligt den lilla krukan) sen flög fan i honom och han rejsade som en blådåre. Jag trodde han skulle bryta alla ben han hade och komma in helt blodig men nej, han har koll på fötterna den där, när man inte rider iaf.
Skönt att Helge börjar nöja sig med någon annan så Grande får rejsa ur överskottsenergin ibland. Tänker inte sätta mig på honom i första taget :p.

Jag har gjort det igen.

Men jag behövde dem verkligen!

image427

Så där ja!

Träningsvärk i magen idag för att jag red igår. Bra där, bra där! Red idag igen. Och idag fick jag slita kan jag lova. Även om det är en väldigt lydig och välriden häst så fick jag kämpa livet ur mig, spec i galoppen. Dessutom har han sånt steg! Det är tufft att sitta på honom, man får spänna magen (japp därav träningsvärken) som en dåre för att inte flyga ur sadeln. Kul var det och jag ska dit imorn igen. Bäst att passa på medans man har tid. Kommer ha träningsvärk deluxe imorn. Perfekt.

Gick med Helge och Grande idag. Grande blev rädd för något och smittade av sig på Helge :smirk:. Hästkruka.
Helge hoppade iaf till men försökte inte sticka nånstans. Då hade jag blivit galen. Han får absolut inte härja något nu.
Grande är perfekt box-vila-sällskap men ingen bra unghäst lärare.

Imorse när jag vaknade trodde jag det var söndag.
Vilken glad överaskning när jag fick höra att det inte är det:banana:.





Köpte den här igår... Fy.
image426


Igår slog jag vad om att jag ska klara att inte äta massa godis och sötsaker på en vecka. Hur ska det gå till??

Jag hatar er.

Hm, Ellos, Boardstore, Junkyard, Zoovillage, Laredoute, Forever21, Asos, osv.

När det kommer kataloger hem slänger jag dem direkt. Shopoholic räcker inte.

Iaf så beställde jag från Ellos idag .

Bla den här, fast vit och en vit skärmkeps. Ska på party utklädd te tennisproffs så det blir säkert bra.
Zooma

Cribs.

Kollar på MTV och Cribs. Ikväll är de hos BAM MARGERA....



Han är sjuk i huvudet men har iaf ett rätt snyggt hus.
Cribs är hur kul som helst att se på. Men en del kändisar bor så otroligt fult! Hade jag haft så mycket pengar hade jag bott huur fint som helst.

Som Sudden kanske?
MILJONVILLA

Kanske med egen golfbana? Inte för att jag spelar golf...




Och självklart  ett STORT och snyggt stall, med ridbana, ridhus och jättehagar.
Sen kräver jag inte så mycket mer.



Telenor kan dra åt helvete!

Köpte ju en telefon av de där jävlarna häromsistens och fick då låna ett mobilt bredband av dem GRATIS i 60 dagar, ingen hake det var HELT GRATIS. Okej så det kommer inte hem nån räkning till mig? Jag behöver inte betala nåt alls?
-Neeeej då det är gratis, klämmer det lilla jävla äcklet ur sig och jag blir glatt grundlurad.

Fick hem en räkning på 270 spänn igår ( det är inte mycket pengar det är bara själva grejen) för anslutningsavgift. Jag ringde Telenor och frågade varför jag fått en räkning och de sa att:
-Ja men det är de här 60 dagarna som är gratis, anslutningsavgiften måste du ändå betala.
-Jaha men när jag frågade de på Telenor var det HELT gratis jag skulle inte behöva betala ett öre! Sa jag och blev förbannad.
-Ja men det är de här 60 dagarna som är gratis.
Höll på att tappa fattningen helt men sa bara jaja och la på.

Säg vad som gäller direkt för fan!!!!

Jävla nollor. Jag vet vad den jäveln heter också. Plus att han såg ut som 14 så jag skulle säkert kunna åka hem till honom och råna honom på mina 270 spänn. Jävla apa. Han och resten av Telenor kan dra åt helvete!



NEEEEEJ!!!

Att jag aldrig lär mig. Var som sagt och red för några timmar sedan. Efter det åkte jag och handlade godis, igen!

Fan, fan, fan, fan!

Jag måste verkligen sluta äta massa skit hela tiden. Jag vill sluta med det går ju för fan inte! =)

Mår iaf bättre idag. Lite piggare men det går väl över snart nu när jag ätit godis. Noll självdisiplin....


Har iaf "tur" som aldrig går upp i vikt av allt mitt godisätande. Annars hade jag rullat fram, minst.

Ridit.

Idag har jag faktiskt ridit, men ingen av mina egna utan en dressyrhäst som är utbildad MSV.
Jättekul att rida, var nästan 3 veckor sen sist.

På väg hem.

Från Uppsala tog jag den här bilden.

Rättvik.

image424

Och den här när jag tog en promenad en morgon.

image425

Blivit dåligt med "seriösfotande" nu ett tag. Kanske får ta tag i det i helgen?

Det gick dåligt....

....att laga mat sist. Ska göra ett nytt försök.


image423


Igår skrattade jag så jag grät.

Varför?

Kolla 4.40 in på den här filmen.

En naken karl i rabatten!

På mitt jobb jobbar det en kul kille.
Han berättar alltid massa roliga saker han varit med om.

En gång hade han gått i sömnen tidigt en morgon. Naken hade han gått ut från huset, gått vidare till granntanten och ställt sig och pissat i hennes rabatt och när han var klar hade han glatt gått tillbaka hem och lagt sig.
Granntanta hade ringt honom och sa: -"Nä vet du vad?! Det stod nyss en naken karl i min rabatt och kissade! Vilket sätt!"
Hon såg tydligen dåligt och hade ingen aning om att det var han. Hahaha vi höll på att ramla ihop av skratt när han berättade det på jobbet . Kan tänka mig honom komma ut raglandes ur huset i sömnen, vilken syn.


En rajd i bildarkiven.

Mitt ständiga tidsfördriv när jag är sjuk. Kolla genom massa bilder.


image411


Tänk va kul vi hade på gymnasietiden flickor

image412

Här har laget kommit tvåa i Ridsport Allsvenskan div II. Jag och Flipper trea från vänster.

image413


Önskar av hela mitt hjärta att du blir frisk igen gubben.

image415

image416

image417

Och DU  ser till att komma hem välbehållen från Egypten!!

image414


Jackson Hole, USA.

image418

image419

Den här har Nikki Sixx i Motley Crue haft på nån spelning. Denver.

image420

Nä nu orkar jag inge mer, ska jag laga lite mat innan hästarna vill ha lunch. Får se om jag får i mig något.

Tjo.

Nu händer det grejer.

Nu har jag lite roligheter framför mig. Det är kul att ha något att se fram emot.

Nästa helg åker jag troligen till Sälen, fast bara lördag till söndag isf.
10 maj ska jag på 30års fest. Ska vara utklädd till sportare. Funderar på tennisspelare, nåt liknande detta. Vit "klänning" skärmkeps och vita Nike skor.

                  image410

31 maj.  KISSKONSERT på stadion i Sthlm!!!!!!!!
Tänk att få se *take a wild guess * Crazy nights LIVE!





Magsjuka?

                                             image408

Idag är jag hemma och är sjuk. Gick hem från jobbet igår kväll. Mådde illa och det kändes som jag skulle svimma. Magsjuka på gång kanske? Mycket otrevligt isåfall.  

Har iaf fixat lite i stallet nyss. Gick lite med Helge och Lena följde med Grande. Helge var lite seg i morse men verkade inte ha ont i magen iaf. Han var som vanligt innan jag åkte.

Idag åker syster till Egypten. Känns ju sådääär..  Längtar redan tills hon kommer hem.
Mammsen åker också iväg, fast bara till Sälen. Och jag, jag får vara hemma, i snöovädret.

image409

Kassler i micron.

RR på tv:n och nyduschad. Ska laga mat,klä på mig sen jobba. Är inte sugen alls. Kvällsskiftet är så jäkla jobbigt och tråkigt.

Nu ska jag betala räkningar, det är nästan roligare det.

Just another manick monday.

Tror det får vara nog på krångligheterna nu. Är mer än lovligt trött på det kan jag säga. Tur att det verkar ha dykt upp en annan lösning, en bättre lösning!

Är precis hemkommen från stallet. Så sjukt tråkigt att det snöar ute! Vore en annan sak om man vore i fjällen eller nåt men nu kommer det snöa ett tag sen vara slask och lera hur länge som helst och det är ju perfekt när man är i ett stall jämt och ständigt. Not.

Tänkte börja lite tidigare på jobbet idag. Jag måste åka till stallet och gå med Helge vid 5 och eftersom jag jobbar från två till halv tolv så måste jag smita en halvtimme.

Inatt har jag drömt nåt så sjukt så det är...sjukt. Jag rymde från skolan, eller var det jobbet, kanske var det ett fängelse? Min rektor var där och chefen och alla elever/fångar hyllade mig för att jag hade rymt men sen kom chefen och låste in mig i ett litet litet omklädningsrum haha.

Tittar på amerikanska gladiatorerna. Vore skitkul att få prova på det där nångång. Fast med gladiatorer i sin egen storlek. Jag är nog lite för...spagetti, för de där stora rackarna.

Mode?

Jag är ju inte sååå insatt men är det inte helt galet att detta kallas mode? Att det finns folk som tycker det är snyggt?!

image403

image404

image405

image406

image407

Tur för mig att jag slipper följa modet till punkt och pricka!

Jag är ett nervvrak.

Helge hade lite kolik igår när jag kom till stallet. Han låg i boxen och ville inte resa sig.
Tillslut fick vi upp honom och så ringde jag veterinären.

Medan vi väntade gick jag lite med honom, tröck i honom paraffinolja,masserade magen och till sist tog vi ut Grande lite så Helge skulle bli nervös och skita. Vilket han gjorde. Iaf så hade det släppt när veterinären kom.
Slemhinnor-normala.
Puls-normal.
Magljud-normala.
Temp-normal.

Puh... Kycklingmorsa, jajjemen men hellre vara på den säkra sidan! Kostade naturligtvis skjortan men det var skitsamma. Han är värd alla pengar i världen.

image401

Haha nån som haft lite att göra igår?

http://skogscilla.blogg.se/

Snowboardtävling i Sälen.

Var vi på igår jag och Pernilla. I Tandådalens stora backe hade de skottat ihop ett bigjump, en corner och några rails.
Hade kameran med mig men blev inga spec bra kort. Stod i lite dum vinkel och frös som en gris så jag orkade inte springa runt och leta bättre heller =)

Andreas Gidlund från Mora.

image395


image396


image397

image398

image399


Bäst var Halldor Helgasson från Island.

image400


Mammabloggare. Suck.

Tänk att så många "Jag-blev-mamma-när-jag-var-15" tjejer bloggar på det här stället. Kan inte tänka mig något mer OINTRESSANT än vad folks bäbisar gör dagarna i ända.

-Idag har lille Pelle bajsat.
-Idag ska lille Pelle bada.
-Idag är lille Pelle mammasjuk.
-Idag ramlade lille Pelle.

Osv osv osv i all oändlighet. 

Jag är fullkomligt medveten om att folk säkert tycker min blogg också är sjukt ointressant och tråkig men whatever. Det finns ju tusen bäbisbloggare men bara en Sus =P

Oxborn Session.

Tandådalen, Sälen.
Stora backen 20.00

Hejåhå.

Man vänder ryggen till för en sekund.

1-1 stog det när jag gick och duschade. Nu: 2-4 till Brynäs. Fan också.....
Fast jag bryr ju mig inte........
=)



Living Lahaina.

Där skulle inte det var helt fel att bo. Surfparadis på Hawaii med sol, palmer och isblått vatten. Är sååå trött på det här gråa skitvädret i Sverige. Skulle vilja lära mig surfa.






Ikväll är det hockey. Mora vs Brynäs. Viktig match. Verkligen viktig om det ska bli fortsatt spel i elitserien.
Orkar inte bry mig så mkt fast det vore såklart tråkigt om de åkte ur.

Med Helge går det sakta framåt. Igår och idag har han blivit piggare. Han bjuder framåt när jag går med honom.
Grande håller sig lugn än så länge också. Han blev riden lite igår och då stod jag och matade Helge på mitten =)

Dags att duscha sen slänga sig i soffan....igen.

OMFG!

http://www.youtube.com/watch?v=qbWoUv_-sJE&feature=related


Man FÅR INTE förstöra världens bästa låt på det här viset!!!!!


Så här ska det låta.

http://www.youtube.com/watch?v=LYhrYHmUPn0&feature=related


Mutter mutter.....

Torsdag i Mora.

Jaha, nu funkar skiten igen. Trevligt. Jag som inte haft nåååt  annat alls för mig  

Det går i ett nu. Jobba, stallet, stallet, stallet, stallet, hem, duscha och sova i princip. Men det gör inget. Helge ska bli frisk och då får även jag offra mig lite.
Han var något piggare idag än igår. Åt och åt hela tiden medan jag mockade åt dem nyss. Ska tillbaka snart och gå en sväng, tempa, borsta och fixa mat.


Igår var det match, Mora vs Leksand som Mora faktiskt gick och vann till slut. Det satt långt inne. Kunde lika gärna varit Leksand. Tyckte nog båda lagen var lika virriga. Kul var det hur som helst. Nästan fler Leksingar är Morafolk i hallen. Skandal!

I helgen funderar jag på att svänga upp till Sälen en vända över dagen och fota lite på Oxborn Session. Annars blir det nog hel lugnt. Hästarna behöver nästan all min lediga tid just nu.

Idag har jag retat gallfebern ur en Leksingsgubbe på jobbet. Klistrat upp Moramärken fulla hans kontor och tagit hans Lsd-halsduk. Tror han blev arg på riktigt ett tag =) Men sen lugnade han sig när han fick tillbaka sin älskling.

Jag och Sara ska nog ut och springa lite ikväll. Var ut häromdagen och det gick över förväntan. Var visserligen en kortis men ändå. Man måste ju börja nånstans och Vasastaffetten är inte så många månader bort!


Nu blir det en smörgås och sen tillbaka. Tjo.

RSS 2.0