...

Här är lite bilder från när jag och Helge var ute och gick.

-15 och jag gick utan vantar och med öppen jacka. Gissa vem som var dryg. Vi var ute en timme och när vi kom hem var jag genomblöt medans hästkräket såg ut som vanligt.








Brrrrr!

Minus 20!
Lite väl kallt för min smak men solen lyser och himlen är blå så jag ska inte gnälla. Ska ut och gå en rejäl tur med Helge i skogen så då blir man varm på en gång. Är hästen dessutom knäpp (vilket han är 90% av tiden) kan jag nog tom ta av mig jackan.

Igår var jag hos Fia och fixade ögonfransarna. Böjde och färgade så nu slipper man allt vad smink heter =) Skönt! Hon är superbra. Rekommenderas verkligen.

Imorn drar vi till Sälen och blir där några dagar. Ska bli härligt att komma iväg hemifrån en sväng! Bara längdskidorna får följa. Bräda blir det nog för kallt för. Och är det så kallt att man inte ens kan åka skidor får vi väl vara ute och busa i snön på gården bara. Det ska tydligen bli kallt.

Häromdagen var vi och såg Australia. Riktigt bra tyckte jag omän lite förutsägbar ibland. Hade gärna åkt till Australien nångång, fast ännu hellre Nya Zeeland, Canada eller kanske Alaska. Coolt att vandra omkring där bland Grizzlybjörnarna. En vacker dag så.

Dags att ge sig ut i kylan då. Hejsvejs och Gott nytt år!



Igår och idag.

Igår:
Åkte jag och Sara skidor från Hökberg till Hemus=16 km. Duktigt va. Jag, som hade köpt nya stavar nån timme innan vi åkte, började hitta tekniken faktiskt. Det kändes riktigt bra, det var inte ett dugg jobbigt och jag har INGEN träningsvärk alls. Antingen är jag vältränad eller så gör jag helt fel =) Förmodligen det sista men det låtsas vi inte om. Sjukt kul är det iaf! Ska åka en sväng imorn igen. Skulle åkt idag med men jag skulle tydligen på dop, vilket jag glömt.

Så var jag på hockey igårkväll. Mkt trevligt. De vann ju tom! 7-2 tror jag det blev tillslut. Det var ju inte så spännande där på slutet.

Idag:
Har hunnit med att vara i stallet och tömköra Helge nyss. Det gick bra. Han for väl i luften lite som vanligt men inte så farligt.
Nu ska jag äta något sen iväg på dop. Ska inviga mina nya stövlar, som gör sjukt ont att ha på sig. Vet inte riktigt vad jag skulle med dem till. Är ju ingen stövelmänniska direkt.


Ta med brädan till Sälen eller inte ta med brädan till Sälen. Det är frågan.


En AnnanDagen..

Det här ögonblicket fick ju bara lov att förevigas.
Helge med sadel på sig för första gången på över ett år.



Inga problem alls. Jag la på sadeln sen gick vi en halvtimme i skogen och klättrade lite. Ska gå samma tur idag igen.
Det är lite kallare idag men det är nog inga problem när vi väl kommit iväg. Igår var det -8 och jag gick utan vantar. Man blir varm av att gå med den där hästen helt enkelt =)






Parken igår var väl sådär. Som vanligt =) Hade klarat mig lika bra utan faktiskt. Buggade lite med Sara och Evelina och så var det väl de vanliga obligatoriska hälsningarna på gamla bekanta som man egentligen inte bryr sig alls om vad de "gör nu för tiden".

Blabla nu ska jag vila ikapp lite...

Min julafton.

...hos mamma och pappa såg ut såhär ungefär.

Jag och kusin Linnéa.



Självklart gick Kalle på tv:n.



        
         

Vovve bland alla klappar.



Jag och kusin Ida med nyårs glasögonen.



              

Har fixat klart stallet och ska snart äta lite gårdagens left overs till frukost. Har redan nallat på marknads-nougaten kan jag erkänna. Det var supermysigt igår och jag är jättenöjd med min klappar. Fick presentkort på Intersport bla så nu ska jag köpa ett par skatestavar på lördag =)

Ikväll blir det parken och förfest hos Pernilla som nyss fyllt år. Grattis i efterskott, igen.
Innan dess ska jag lägga på Helge en sadel och ut och gå i skogen. Ska bli intressant att se vad han tycker om det.

God fortsättning!

Dan före dan

Jullov, julledighet, jul-semester, kalla det vad du vill men nu har jag det iaf! Ledigt i två veckor!
"Jobbade" idag. Blev väl inte jättemycket gjort kanske men vi försökte iaf. Inte så inspirerande att jobba när det är julafton imorgon och man vet att man har enlång ledighet att se fram emot. Nog jobbade vi lite men spelade mest hög musik och dansade. Fick höra att mina medarbetare minsann blev smått nervösa när jag buggade loss med mig själv med knivar i båda händerna men jag kunde bara inte stå still. Hade ju bränt en sjukt bra skiva dagen till ära med riktiga godingar från back in the days. Och då menar jag den förra generationens back in the days.
Det spelades ELO, Starship, Bruce (såklart) CCR, Slade, Bucks Fizz, Shakin Stevens osv. Partyhumöret på topp som vanligt i början på veckan.
Klockan tolv gav vi upp allihopa och slutade. Jag åkte till stallet och fixade och tömkörde Helge. Han fick jobba lite idag den lilla token. Hade tömmen bakom rumpan på honom och han galopperad idag igen. Sen fick han några spel när han hade bockat och fått en töm under magen men det ordnade upp sig fint. När han sprungit klart gick vi och tränade lite trafikvett och det gick också bra. Grande fick vila idag efter gårdagens tur. Jag har träningsvärk i ryggen idag. Har jag aldrig haft efter en ridtur nånsin. Man tappar verkligen fort när man inte rider.

Har precis kommit hem från en vända på stan. Köpte 5 julklappar. 4 av dem till mig själv  :angel:. Tänkte köpa skatestavar också men väntar nog lite med det. Polisen ringde mig precis när jag var på Intersport, vad de ville förtäljer inte historien, haha.
Härmed är jag klar inför morgondagen, förutom att jag ska slå in två klappar.
Har ingen julstämning alls än så länge. Har väl varit stress och jobb in i det sista antar jag.
I år ska vi iaf vara hemma hos mamma och pappa och fira. Innan har vi varit hos kusinerna många år.
Jag har gjort ett bildspel på oss ända från den tiden  då mamma och pappa var i min ålder. Haha som jag skrattat! Kommer bli kul att se deras miner när jag spelar upp det.

Har precis lyckats tvinga syster att komma hit med chips =P Hihii. Snäll hon är. Hon kommer definitivt få julklappar imorn.
Nä kanske borde slå in de där paketen nångång. Börjar väl bli dags nu.

Återstår väl bara att önska er en.....


Husmor?

Egentligen skulle jag också vilja vara husmorlig av mig och bakad, pyssla, pynta och dona men när ska man ha tid med sånt? Klockan 4 på morgonen innan jobbet? Jag gillar visserligen att ha full späckat schema men ändå.

Imorn är sista jobb dagen på över två veckor vilket känns GALET bra!!

Alla klappar utom en är klara och den fixar jag imorn. Jag vet ju redan vad jag ska ha så det är i stortsett redan fixat ....egentligen.

Red Grande en rejäl sväng idag och det gick bra förutom att vi höll på att halka och bryta alla ben på slutet.

Nu ska jag bränna den bästa skivan nånsin.

Hej

Söndag.

Idag har jag:

*Fått sovmorgon.
*Ätit rostad bröd.
*Märkt att brandvarnaren funkar. Detta pga ovanstående punkt.
*Tömkört Helge.
Och inte så mycket mer. Ska fixa stallet snart sen kolla på stan en sväng och sen tror jag bestämt det bär iväg till Älvdalen för att gratta LK för segern i Dansbandskampen. Kanske kräva tillbaka en hundring eller två som jag ringde slut på igår =)



Julfest och intriger.

Det är väl två saker som ofta går hand i hand. Så även på mitt företag. Ska inte gå in på några detaljer men nog var där intriger alltid =). Förutom dessa så var det en riktigt lyckad och kul julfest igårkväll. God mat, dans och Lalla Hanson haha (han som gör Dagny bla). Förfesten var också trevlig. Vi var ett helt gäng hemma hos Patrik sen hoppade vi på bussen därifrån och åkte vidare mot Orsa och Slipstenen. Jag hittade faktiskt ett piano jag fastnade vid ett tag. Det är så kul att spela piano, skulle verkligen vilja ta upp det igen. Synd att man inte har obegränsat med tid bara. Och ett piano. Har bara en keyboard hos mamma och pappa och det är inte riktigt samma sak.

Har sprungit på stan en sväng idag och fixat de sista julklapparna och ätit tacotallriks-lunch. Har även varit i stallet och tömkört Helge som skötte sig utmärkt! Han galopperade tom några samlade språng, fast på eget bevåg, jag kräver inte att han ska orka galoppera på volt än när vi precis börjat jobba med traven.

Förresten! Jag var hos Maria på Hairdesign By Magenta igår och fick håret ordentligt fixat för första gången på lääääänge och jag blev SÅ nöjd! TACK!  Jag fick en lite mörkare, nougat/guldblond eller-nåt-i-den-stilen färg som jag tycker passar mig bättre än ljusblond. Håret blev även 4 cm kortare och det behövdes! Slänger in nån före och efter bild sen.

Ikväll blir det naturligtvis dansbandskampen och Lars-Kristerz!


There and back again.

Till Uppsala och hem igen.

Det tog sin lilla tid. Både dit och hem. Jag kör väldigt försiktigt när jag har häst med mig. Vi kom till Uppsala vid nio i tisdagskväll och då var Chris där och väntade in en kolik häst från "tjottahejti" i Norrland. Han och pappa började prata om ditten och datten bla om husbyggen i USA och Djursholm. Haha hur de kom in på det har jag ingen aning om. Det började nog med att Chris frågade mig om jag tyckte att det var värt alla pengar och tid med Helge och så rann det iväg.

Sov en sväng sen var vi där halv nio nästa morgon. John kollade Helge i skritt,trav och galopp i gången. Galoppen var inte meningen men Helge tyckte vi skulle galoppera så han gjorde det. Jag fick springa allt jag orkade men tillslut fick jag stopp på ångloket. Allt såg bra ut så gick vi ut i det nybyggda ridhuset och longerade där. Traven var så bra den kunde vara med i galoppen gick han i kors i båda varven. John sa att det är för att han inte orkar galoppera på volt än och att han behöver stärkas upp. Sen blev det röntgen och Helge fick lugnande. Det höll i sig i två minuter sen var han igång och skulle äta upp grimskaftet och röntgenmaskinen så han fick en dos till som han höll på att ramla ihop av. Jag fick hålla i upp hela hästen i stortsett och samtidigt försöka hålla huvudet rakt. Efter säkert 10 bilder hade de fått fram en som dög.
John visade oss den och berättade om vad som hänt sen sist.
Det har bildats mer ben och disken mellan de stelopererade kotorna har försvunnit helt. Skithäfigt att se faktiskt. Cylindern ligger kvar och ryggmärgskanalen börjar sakta men säkert räta ut sig igen. Igår berättade han även lite mer ingående vad de gjort när de opererade. Hur stor borr de hade haft, att de borrat "gängor" i hans kotor och skruvat fast cylindern osv. Helt otroligt vad de kan göra. Hur som helst ska jag stärka upp honom ordentligt så jag kan börja rida i mitten av februari=D
Helge blev vaccinerad också sen fick vi åka hem när han vaknat till liv igen.

Väl hemma igen blev Grande överlycklig att hans dryga "lillebror" var hemma igen. Han stod och kliade honom i manen när Helge stod på gången och myste. Min älsklingar de där två.

Idag tömkörde jag Helge med yttertömmen bakom rumpan på honom. Först var det lite läskig men sen gick det jättebra.

Nu har jag ätit lite, duschat och nu ska jag fixa köket innan jobbet.




Bästa låten just nu?

The Hives och Cindy Laupers jullåt såklart!


Äntligen framme. Helge står nöjd o

MMS

Äntligen framme. Helge står nöjd och äter i sin box. Jag ska skriva på lite papper sen åka och sova. Jag är så trött att tom pappa fått köra från falun och hit. Jag brukar alltid köra helge själv annars sitter jag bara och gnäller på den som kör. Vilket jag även gjorde idag när jag inte sov.


Klara att åka. Självklart inte i t

MMS

Klara att åka. Självklart inte i tid som vanligt. Men men vi har ju ingen brådska. Längtar till vi ska stanna i falun och köpa godis haha.


Jag visade ju en bild på en... Min

MMS

Jag visade ju en bild på en... Mindre fin gubbe som sitter på väggen på tjejernas toa förut. Nu har vi uppdaterat lite. Josh Holloway var lite bättre tyckte vi. Så nu kan vi gå på toa utan att bara se en blond gubbe i hatt och hängselbyxor. Nice. Slutar 12 idag sen bär det iväg mot ultuna. The final call så att säga. Fattar ni... Imorn kan min lilla sjukling som inte blivit riden på ett år bli friskförklarad. Jag fattar det då inte. Behöver jag säga att jag är ett litet asplöv.


Passa er.

Den som jävlas med mig nu måste jag nog faktiskt döda.

Jag är på årets sämsta humör nämligen!
Dagen började bra med en 6km tur på skidorna. Sen blev det stall och en promenad med Helge. Promenaden from HELL!
Först och främst fick jag pulsa, sen fick jag hålla reda på galen häst som skulle vara överallt inkl på och över mig. Gick i t-shirt efter ett tag och jag skojar inte. -4 och t-shirt men jag frös inte alls. På slutet gick vi på vägen när Helge blev rädd för en bil och hoppade på mig så jag ramlade och låg raklång mitt på stora vägen.
Behöver jag säga att jag FÅR äta hur mycket godis jag vill och bara se Greys och GG ikväll.


Härlig lördag.



Haha. Idag har jag åkt skidor. Är dock lite äldre än på bilden nu. Dessutom skippade jag tofsmössan idag.
Åkte skate och det blev 6 km idag. Det var så kallt och var segåkt så det fick duga. Tränade mest teknik utan stavar idag. Det börjar ta sig faktiskt. Åkte tom om Henrik Eriksson (Vasaloppsvinnare). Den du! Sen att han stod still och hade två ungar i pulka bakom var ju en annan sak =)

Sen åkte jag till stallet och red Grande. Bäst att passa på nu medan det är kallt och inget styltväder. Det gick skapligt. Red på en väg som går runt gården några varv så Helge kunde ha koll på oss och slippa gå in. Han får börja vänja sig att vara utan Grande nu, och det gick bra!
Sen blev det lite mysigt fika i stallet med glögg, pepparkakor med ädelost, saffransbullar och choklad. GÖTTANS!

Har precis tagit en dusch nu och snart ska vi till K och H och se dansbandskampen och ta det lugnt.

Grandebilder.

Kikar på lite bilder från när Grande precis flyttat till där jag har honom nu.
Våren 06 tror jag bestämt.



Tror ni han blev ren?



Åså lite tokfnatt som vanligt efter rullning.







Vackra pållen.



Nu blev det ett hopp till en slaskåkar dag i Sälen.




Härligt härligt. Jag längtar till våren!

Grande igen.



Nacke som en hingst.



Sån där form ska han bli i igen. Nu går han inte så mycket. Dels för att jag inte hinner rida varje dag och dels för att det inte går just nu. Han får styltor direkt. Dags att sko om honom.

Inte fan slapp jag se butcracken på folk idag heller. Jag trodde jag skulle klara hela dagen utan att få kväljningar men icke. När man minst anade det var den bara där. Iiiiuuuuw!

Nu ska jag steka lax och göra en sallad.

Har precis morgonfikat på jobbet.

MMS

Har precis morgonfikat på jobbet. Blev bjudna på lussebulle. Den var inte så god som den ser ut. Nästan så jag mår illa. Inga arslen i vädret än så länge som tur är. Annars hade jag nog spytt.


Imorn är det fredag!

Den här veckan har gått jättesakta. Iaf när jag jobbat. Har varit på en annan avdelning i början av veckan där tiden stod still så det är väl därför antar jag. Är jätteskönt att det är helg snart. Får bli en lugn helg i helgen igen. Lite fika i stallet, julklappsshopping och bara ta det lugnt. Eller lugnt och lugnt blir det väl inte. De där två hästarna vill ju tydligen ha mat och motion varje dag så det ska göras. Dessutom ska jag också motioneras, med hjälp av skidorna.
Armen är bättre nu så om jag vilar imorn och åker på lördag och söndag borde det vara lugnt.

Har mailat lite fram och tillbaka med Ridsport (tidningen) och de kanske ska göra ett reportage om Helge i vår. Kan ju bli kul om det blir så. Så fler får veta vad man kan göra för hästarna nuförtiden.
Tömkörde herrn i fråga när jag var i stallet idag och det gick bra. Han skulle naturigvis testa mig och bråka lite men det är jag van vid. Han är ju bara 4 så då ingår väl lite sånt. Så länge han är pigg och glad är jag nöjd.

Jag har precis lyckats somna i soffan nästan en timme så att somna ikväll blir väl inte jättelätt. Fattar inte varför jag är så trött. Det är nästan så jag måste börja sitta i soffan hela tiden och inte ligga för då somnar jag direkt.

Popcorn! Hejsvejs

Ge mig en skoter och en bil i julklapp tomten!



Nu när det är så kallt ute är det ju även soligt och jag är sååå sugen på att åka skoter!  Har ju ingen egen skoter men skulle mer än gärna ha en. Pojken har ju dock så man får väl hoppas att man får låna ögonstenen iaf nån sväng i vinter =)

Nyåret är planerat och jag tror det kan bli riktigt bra! Förra året var mysigt med middag och mys i Gesunda men i år är vi fler och kan hitta på lite mer saker. Är mycket som händer framöver. Julfest med jobbet, jul, juldag,nyår och Arvingarna på HC tionde januari såklart hehe.

Igår ville inte dörrarna på min bil bli öppnade. Idag gick det att öppna (efter massor av låsspray och 5-56) men då ville inte bilen starta. Min älskade bil som JÄMT brukar starta, oavsett hur kallt det är. Tror det är dags att ge upp vrålåket. Den har hållt jättebra 4 år nu så det kanske är dags att låta den vandra vidare.
Så nu vill jag ha en sån här.



Naturligtvis 4wd.

Nu är det dags för duschen innan Bonde söker fru.




Idag på jobbet tänkte jag på en sa

MMS

Idag på jobbet tänkte jag på en sak. Varför är det så många på jobbet som springer med arslet framme. Det är väl inte direkt att hela härligheten hänger ut men man skulle förmodligen kunna parkera en och annan cykel där. Vad är det med folk egentligen. Förutom att det är högst otrevligt för oss andra mer civiliserade kollegor så verkar dessa gällivarehäng anhängare inte ha någon känsel i nedre regionen av ryggen och rumpan. Nej det är för mycket myntinkast på min arbetsplats. Undra om man kan lämna in någon slags protest eller förbättringsförslag. Eller möjligen en stor fet bonus till oss andra som måste stå ut med folks håriga rövar dag efter annan.


Idag är inte min dag. Det började

MMS

Idag är inte min dag. Det började med att dörrarna på biljäveln inte gick att öppna. Rutorna gick knappt att skrapa. Trött som en jävla idiot och så har jag förbannat ont i armhelvetet. Har åkt 1 mil skidor i tre dagar i rad nu så det är väl därför. Det är väl fan att man ska vara så klen. Tänker vila idag men imorn ska jag banne mig åka igen. Sjukt kul är det. Bla bla bla..


Vet inte om det syns men när vi åk

MMS

Vet inte om det syns men när vi åkt 3 km kom pistmaskinen från andra hållet så jag fick åka manchester :) i veckan ska det minsann bli några mil till eller vad säger du Anna?

 

Update 16:50

Tog ut hästarna vid 6 imorse innan jag jobbade några timmar så nu är jag trööött. Får bli lite varma mackor till GG sen sängen tror jag bestämt. Tömkörde Helge en kortis när jag var i stallet och det gick fint.

 

 


1,2 mil till.

Det blev det idag. Eller precis nyss. Hade skateskidorna idag igen och på slutet hittade jag faktiskt balansen ordentligt och kunde bara åka på för fullt sista kilometern. Härligt som fan! Jag älskar´t!

Nu har jag druckit 10 liter vatten, nästan, och snart ska jag äta lite spagetti och köttfärssås innan det är dags för stallet. Hade gärna velat rida Grande men det går inte för han får sånna styltor. Måste sko om honom med snösulor. Vägen är helt underbar att rida på nu. Packad snö, lyse och plan mark. Perfekt =) Tur han är ttrafiksäker.

Hejhej

Topp 5.

Av de bästa låtarna ever.

Det är sjukt vad bra den är. Tror jag är född i fel årtionde =P


Som en söndagspromenad.

Åkte en mil och fananamma vad bra det gick! Stackars Saras skidor bara kluddade fast så hon kom knappt nånvart alls. Hon hade ju "vanliga" med tejp så snön bara fastnade under. Mina däremot som det bara är paraffin på gled på som tusan. Sen att jag inte har någon bra teknik är väl en annan sak men den ska bättras på!
Jag skejtade tom upp för backarna, okej inte den branta men resten. Hjärtat pickade på som en hackspett men jag körde ändå. Skidor är nog min grej. När jag blir trött när jag cyklar eller springer blir jag bara förbannad men med skidor blir jag inte det. Fan vad kul det är! Hihi.
Nu lagar jag lite mat och sen blir det stallet och ett pass med hästarna också.Efter det ramlar jag nog mer i soffan med en skål godis och tittar på Lars-Kristerz i vanlig ording på lördagar.

skidor!!

Sitter vid köksbordet och äter lite frukost. Har nyss varit och släppt ut hästarna.
Strax ska jag och Sara ut och åka skidor och jag ska testa skateutrustningen för första gången =)
Fattas bara skatestavar nu men det får jag köpa efter jul, de andra får duga så länge.



Jag är jätteladdad! Det ska bli såå kul! Tror jag och Anna ska åka en sväng imorn också. Ska bara jobba och fixa hästarna först.

Här är lite bilder på Helge från de senaste dagarna.



Musklerna kommer sakta men säkert tillbaka.



Tröttmössa.



Och Grande när vi var ute i skogen och lallade.



Nä ska ta och få i mig frukosten och sen byta om.

Hejåhå

Ledig idag.

Men ändå inte.
Har jobbat över på jobbet mellan 7 och 12 sen stallet där jag tömkörde Helge och red Grande.
Skulle på hockey men orkade inte så det blev godis och Idol ist. Det är ju ingen höjdarhockey ändå direkt.


Sommar sommar sommaaar.











Gräs, grönt, varmt, sommar.
Visst är väl vintern alldeles underbar ibland med snowboard, skoter, skidor osv men sommaren är ju ändå bäst. Framförallt när det gäller hästeriet. Idag har jag tex varit ute med Helge och pulsat i snön. Om Helge pulsar betyder det att jag pulsar eftersom jag inte kan rida honom än utan går bredvid. Jag gick hemifrån och småfrös lite och kom tillbaka sjöblöt. Han håller mig igång den där hästen. Har sen i mars gått med honom varje dag och sen i juni/juli gått en timme om dagen. Men det är bra och det är skönt när man kommer tillbaka.

Nu ska jag ta en dusch sen till stallet en till sväng (är hos mamma och pappa nu) sen jobba.  Ikväll blir det pizza som vanligt =P

I helgen ska de där armarna ta tvärslut när jag ska åka skidor. Kommer inte kunna röra mig på flera dagar.


Riktig vinter.

Står i köket och lagar mat med datorn på bordet. Egengjord pastasås och pasta blir det. Det går snabbt att svänga ihop för nu är jag hungrig!! Blev kvar i stallet längre än jag trodde därför att Helge har troligen fått lymfangit. Han hade ett liiitet sår på bakbenet för framsidan av hasen eller hur jag ska förklara, för några dagar sen. Jag gjorde rent det och tvättade med koksalt och så sen fick han gå ut med det öppet. Det brukar läka bäst så. Idag hade det dock svullnat en aning och vandrat neråt skenbenet så då ringde jag veterinären för att höra om jag behövde antiinflammatoriskt men hon sa att jag skulle lägga jodopaxomslag en dag först och röra på honom för att se om svullnaden går ner. Sagt och gjort. Fast det var INTE lätt. Varken det ena eller det andra. Att linda en has är ganska klurigt även om man har en häst som står still. Har man en häst som inte står still är det nästintill omöjligt. Tillslut höll jag upp andra bakbenet så fick Lena linda bomull och padd runt hela benet.


Det är bara att hoppas att det sitter kvar när han är ute i hagen nu. Annars brukar jag lägga omslag på nätterna och låta det lufta på dagen men veterinärens ord är väl lag antar jag.
När jag sen skulle gå med honom hade han jättekul i grimma och longerlina. Han verkar älska snön. Det har ju kommit en hel del sista dygnet.
Red Grande en sväng också. Skrittade ett dressyrpass på ängen som gick helt okej. Red alla banans ridvägar jag kunde =)



Igår skrev jag ett inlägg om mina fiiiiina fina skatepjäxor som jag köpt =) Det verkar inte ha kommit till bloggen än så jag måste nog lägga in en till bild på dem =P
Kolla bara. Man ser ju hur fort jag kommer åka! Haha



Det ska bli väldigt kul att åka! Har längtat sen i vår.

Nu är det dags att äta sen jobb. Hej


Usch vad segt det är på jobbet ida

MMS

Usch vad segt det är på jobbet idag. Känns som jag varit här en evighet. Vill bara hem och sova nu. Har inte sovit alls bra i natt. Innan jag får sova måste jag dock få bort all olja från ansikte och armar. Vet inte hur jag lyckas. Go kväll


Helge fick vila idag. Han var så d

MMS

Helge fick vila idag. Han var så duktig igår när jag tömkörde. Vi gick till en äng en bit bort och var på en volt där. Han fick trava lite och han var faktiskt i balans och travade på taktmässigt och bra. Jättebra för att vara på volt vilket han brukar ha jobbigt med annars. Duktig pålle. Grande skrittade jag en halvtimme och det gick väl okej. Blev inga skidor igår för det snöade så :) var ner och kollade på julskyltningen ist. Mysigt. Längtar till julen! Nu ligger det iaf några centimeter snö på backen såg man får lite mer julstämning.


RSS 2.0