=)

Jag ska faktiskt köpa en till häst.. Jag har bestämt mig! Bara jag hittar nån som känns rätt. Eller jag har redan hittat honom men hoppas ridningen känns rätt också. Är lite nervös. Nästa torsdag bär det iväg till Laholm och ta en titt på underverket =)
En del tycker jag är ett pucko som köper en till häst ist för en bättre bil eller nåt annat vuxet, men njää.. det är ju en häst jag vill ha och bilen rullar....än så länge! Imorn ska jag och pappa på banken. *Jippieyeey*



Idag har jag jobbat och jobbat och det har krånglat och krånglat. Jäkla maskiner, att de aldrig vill som jag vill! Det blev bra tillslut iaf och jag hann göra ganska mycket ändå. Nu har jag precis kommit hem till mamma och pappa. Ska lära mig ett program eftersom jag ska vara med i dommartornet på tävlingarna i Orsa i helgen. Nationell viktig tävling så jag lär väl ska klura ut allt som finns i hela programmet innan jag ger mig. Allt måste vara perfekt!


Jaha  fick precis höra att HM ska öppna i Mora.. Det har jag inte råd med det! Fan då... Jag måste VERKLIGEN sluta shoppa som jag gör om jag ska ha två hästar. Och kläder har jag så det räcker resten av livet =). Behöver inget mer nu.... fick btw ett paket idag med nån tröja,linnen, en kjol en klänning MEN jag skickade faktiskt tillbaka mer än hälften! *DUKTIG*



Nu borde jag åka till stallet. Har två hästar att rida, mocka, smörja och dona inför helgen.

Sccccchingälliiing





Jag viiiiiiill!

Jag vill ha en till häst, jag vill ha en till häst, JAG VILL HA EN TILL HÄST! Är ute och kollar för fullt efter snygga hästar. Tyvärr är det ju 200 000 som gäller om man ska ha något bra, vilket jag ska!

Jag var och tittade på 3årstest i Svärdsjö ihelgen och såg många fina hästar! Tänk om man bara fick peka sen ta med sig vilken man ville hem.

Var ute och red den andra hästen en sväng idag. Kul att rida någon annan än sin egen häst nångång. Har lite träningsvärk redan faktiskt =)

Helgen var lugn, vi var hemma och tittade på fim, jag och grabbarna. Nån japansk krigsfilm, som tydligen var tråkig eftersom jag somnade i mitten av filmen. Som vanligt.


Annars har det varit jobb, riding och träning som vanligt. Idag är jag hemma från jobbet dock. Har sjuuuuukt ont i magen ;( har tagit 3 pillz men det hjälper knappt. Bläk. Hann rida två hästar och fixa stallet i morse innan helvetesvärken satt igång. Sen har jag legat i sängen och vridit mig i tre timmar och försökt äta lite.


I helgen blir det Borlänge, lite shopping för det var ju sååååå längesen =D och på kvällen blir det Pumpbolaget på parken. Kan nog bli kul.

Nu ska jag klippa film. Höj höj

There and back again

Nu har jag varit ute och sprungit i 45 min i skogen. Härligt men ganska jobbigt med alla sandbackar. Jag ska försöka hålla formen tills Tjejvasan nästa år så jag får bättre tid än i år =). Dessutom vill jag springa vasastafetten men det verkar inte vara så populärt att hänga på, och hela sträckan själv orkar jag nog inte!

Jag och iaf bestämt mig att veckan jag jobbar tidigt blir det gym 3 dagar i veckan efter jobbet. Sena veckan så springer jag några km innan jobbet varje dag. Med ridning nästan varje dag och lite promenader så ska jag nog hålla mig fit for fight tills vintern!


Har varit iväg till stallet och byggt en hage till hästen. Nu är han väldigt nöjd när han får gå och käka gräs oavbrutet =)

image26


Nu ska jag åka. Hej.

Det är inte sant!

Jag är ledig tre dagar i rad!! Vet inte när det hände senast. Jag ska inte jobba extra i helgen och jag har inte mycket planerat. Hästen kändes lite loj igår så han får vila hela helgen och få ny stor gräshage ist.

Imorn ska hela gänget ut och fiska. Eller jag, Sara och grabbgänget. Ska bli kul, det var så längesen. Ska ut i förrådet och leta upp lite fiskegrejer senare. Trevligt värre!

Har varit och jobbat några timmar på förmiddagen idag. Mellan 6 och halv 12 ungefär. Vi fick jättemycket gjort så nu blir nog chefen glad på oss! Fick bra betalt också =)

I tisdags tog de bort en häst i stallet =(. Verkligen jättesorligt men nu behövde hon iaf inte lida mer.

Vackra Mirabella R.I.P

image24







Ska snart åka till Sara så ska vi ut och springa i skogen sen ska jag åka till hästen och bygga ny hage!


Snyggingen.

image23


Appropå snygging så ska jag nog ner och pussa lite på pojken innan stallet =)


YEEES!

Jag fick förlängt på jobbet!!!!

Fan vad bra. Nu slipper jag oroa mig för det på ett tag. Trivs som fisken på mitt jobb, allt är super. Dessutom tjänar jag bättre än jag gjort nånsin. Mohahahaaaaaaa.

Var och köpte ny hoppsadel igår. Blir nog skitbra!

image19



Var på 30årskalas igår och det var sjukt kul. Haha man kunde tro de fyllde 15 ist för 30 =). Dårar.
Längesen jag skrattade så mkt. Kan bero på att det var längesen jag var full också iofs haha. Vi sket i krogen efteråt utan gick hem i tid, vilket var skönt i morse kan jag lova!

Var på ponnytävlingar i morse. Tog lite kort och shoppade lite sen rejsade jag hem hit. Älskar den där bilen!! *love*. Mumma mumma mumma.

Nu ska jag ut och rida en sväng sen hem och ligga i soffan heeeeela kvällen =)

RSS 2.0