PIX

Var ute med kameran i 3 timmar idag. Hitta inte så mkt men några bilder blev helt okej.

image55

image56

image57

image58

image59

image60

image61image63

image64



Sus Love Photoshop



En helg bland andra

image54



Idag har jag varit i stallet lääänge. Kom dit vid 8 och kom hem precis nyss.  Helge skötte sig ganska bra, longerade och så fick han hoppa lite lågt, och Grande....tjaa.... han är inne i sin sätta-päls-surighets-period nu. Så han stegrade lite och testade mig lite när vi var ute och red. Brukar va lite sån på våren och hösten. Han är söt ändå =)

Ikväll ska jag ut och fota lite på krogen och innan dess ska vi på "fin"middag hos några vänner. Ska bli trevligt som bara den!

Ska gå och äta lite frukost...har faktiskt inte haft tid förens nu.

Tjipp

Va saaruu förnåT va saaruu förnåT??

Helgen har varit.... jag vet faktiskt inte om den varit kul eller tråkig.

I fredags så låg vi i soffan och slappade, skulle se film men jag somnade som en stock så vi gick och la oss ist. Fick sova enda till tio på lördagen vilket var SÅ skönt! Åkte och tog hand om hästarna sen åkte vi och fiskade med jobbet och jag fick *surprise* noll fiskar. Sen hem, duscha byta om och åka te Falun. Hade väl sådäär kul..var inte på så bra partyhumör.

Gick upp 8 imorse och åkte och tog ut hästarna. Fixade stallet sen åkte jag hem te M & P och åt lite frukost.. ska väl åka tillbaka till stallet och rida typ.......nu.

image53

UPS

Kan dra nånstans..... Det kostar 1000 jävla spänn för att få in mina kläder i Sverige! MY god....

RSS 2.0