Ah!

ÄNTLIGEN HELG!!! Åh jävlar vad skönt det ska bli! Ska jobba några timmar på söndag men annars ska jag baaara bara bara ta det lugnt! Har tränat en hel del i veckan så jag tänker slippa det med =) Har styrketränat två dagar, gått långpromenader tre dagar, var på yoga igår och ridit varje dag utom igår och idag för hästen har tappat en sko....igen.

Red pållen på ridbanan hemma häromdagen. Gjorde lite bomövningar och dressyrade lite. Både jag och hästen tyckte det var superkul!

image14

image15

Sitter och försöker hitta en klänning att ha på brölloppen i sommar, men det går inge bra. Finns ju inget jag vill ha! Nåt ljust men inte FÖR ljust, knäkort, lite elegant men inte slampigt, helst inte halterneck för jag vill nog skymma tatueringarna på ryggen tror jag bestämt.. inte så snyggt på bröllop kanske? Ska leta vidare i djungeln.. annars får jag väl sy upp en själv =) haha. Eller inte.

Nu ska jag äta lite middag..kom på att jag inte gjort det än.

Sidisäää


I helgen har jag...

....jobbat några timmar

....varit i Gesunda och tittat på skotrar! *love* Vissa körde dock hårdare än de verkade klara av..
http://boggen.mine.nu/temp/01.WMV

....ridit.

....bowlat (och jag VANN btw!)

....ja i helgen har jag inte gjort så mycket med andra ord och det har varit great! Snart ska jag åka och rida en långtur i skogen med pållen, härligt väder! Haft lite städmani idag så stallet är moordfint =)

Nu är det tidig vecka som gäller på jobbet. Skönt! Jag och Kerst ska träna 4 dagar efter jobbet den här veckan. Vi ska komma igång ordentligt nu tänkte vi. Nice.


Hejsveejs


AAAAJ!

Min nacke har flippat ur totalt..har så sjukt ont. Gick knappt att rida idag. Tur man har en lugn häst (INTE)! Ska iaf till massören på jobbet nästa vecka.

Lillvovven blev blixtopererad igår..direkt mamma kom till Falun tog de in honom för operation. De ringde och sa att det hade gått bra igår men visst ej om han fick komma hem idag eller imorn. Nu får han kortison, penicillin och en massa olika ögondroppar varje timme dygnet runt så jag hoppas han blir bra igen!!

Imorn är jag ledig och det ska bli sååååå skönt!!! YEY.

Hinner inte mer, ska tillbaka till Mora och sen vara hundvakt åt systers vovve.

Hejsvejs


Min älskade vovve....

image12



Precis hemkommen från veterinären...eller jag iaf..vovven fick åka vidare till Falun med mamma ;(
Han har varit så olycksdrabbad min lilla plutt.. Började med att han som valp (innan vi köpte honom) fick armbågen  ur led på nåt vis så han har haltat hela sitt liv, inte för att han har ont utan för att benen inte böjs på samma ställe, han har busat med en annan hund och fick käken avslagen, han har blivit påkörd och brutit 3 ben i bäckenet, fått hål på ögat 3(!!!) gånger och idag fick vi ta in honom för samma sak igen..veterinären i Mora sa att det var lika bra att åka till Falun och låta specialisten titta på det...älsklingen..tycker så synd om honom. Dessutom har han stått ut i snart ett år med en dryg valp som är 4 ggr så stor som honom.  Hoppas de kan fixa honom i Falun!


Annars har jag inte gjort så mycket..Tagit hand om hästarna, longerade min en sväng för jag hann inte mer. Får bli en  långtur imorn ist!  Ska ut och springa lite eftersom inte Kerst vill gymma med mig det lata fanskapet =) 
Sen blir det jobba igen..bara idag och imorn kvar sen blir det långhelg igen! Fast jag ska nog jobba på fredag också så jag kan vara ledig sista april i Sälen =)=)=)=)=)=)


Nu ska jag diska sen ut i finvädret. Höj höj

RSS 2.0